Kijk verder: Yoga - Mindfulness - Over mij - Contact

28.jpg

Workshops 

ADVANCED ASANA WORKSHOPS

Maandelijks op zondagochtend

Lestijd: van 10.00 tot 12.00 uur

Tijdens de deze workshops gaan we intensief aan de slag. We werken toe naar meer complexe houdingen, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van stabiliteit in hoofdstand, handbalans houdingen, achteroverstrekkingen en intensieve flexibiliteitstraining voor schouders en heupen. 


Deze les is voor leden en niet-leden toegankelijk en duurt 2 uur. De kosten zijn €20 pp. Minimaal 5 aanmeldingen. Je aanmelding is pas definitief na betaling.


Geplande data:
Nieuwe data worden gepland zodra de maatregelen dit toelaten.

MASTERCLASSES DR OLAV AARTS

 

Olav is een expert op Hatha yoga gebied. Hij heeft veel kennis over het ontstaan en de ontwikkelingen van yogatradities en Aziatische religies. Sinds zijn twintigste beoefent hij Vipassana meditatie en hij mediteerde in kloosters in Birma en Nepal.

Zijn unieke manier van lesgeven brengt je dicht bij jezelf en laat je yoga op een bijzondere manier ervaren. Olav is degene die mij het meeste geïnspireerd en bijgebracht heeft op mijn yogaweg. Ik kan deze workshop dan ook zeer aanbevelen indien je je kennis en eigen beoefening wilt verdiepen.

Kijk voor meer informatie op www.olavaarts.com

Data: worden gepland, in afwachting van maatregelen lockdown.

Tijd: 13.00 - 16.00 uur

Locatie: Zin & Zen.

Kosten: €50 per masterclass

Maximaal aantal deelnemers: 9

Heb je interesse, meld je op tijd aan om jezelf te verzekeren van een plekje. Je inschrijving is definitief na betaling: IBAN NL59RABO0171599268 tnv MJT Vogels